Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Aanhoudingen in onderzoek overleden vrouw Loosduinen

Den Haag – Aanhoudingen in onderzoek overleden vrouw Loosduinen

De recherche hield dinsdag 5 september om 8.50 uur in een woning in Den Haag een 43-jarige man en een 34-jarige vrouw aan. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van een 85-jarige vrouw.

Agenten troffen vrijdag 30 juni om 12.40 uur na een melding in een woning in de Louis Davidsstraat de 85-jarige bewoonster overleden en onder verdachte omstandigheden aan. Uit sectie en onderzoek bleek dat de vrouw door een misdrijf is overleden. Een team grootschalige opsporing (TGO), een rechercheteam onder leiding van een officier van justitie, startte direct onderzoek.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Antoon Coolenhove

Tussen donderdag 14 september 22.00 uur en vrijdag 15 september 02.00 uur vindt er een ove…