Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Pizzakoerier beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag – Pizzakoerier beroofd, politie zoekt getuigen

Een 23-jarige Hagenaar reed zondagavond 13 augustus om 20:15 uur op een bezorgscooter in de Abraham van Beyerenstraat om een bestelling af te leveren. Ter plaatse bedreigden drie onbekende mannen de pizzabezorger met een wapen en beroofden zij hem. De drie liepen weg richting de Hoefkade. De politie onderzoekt de zaak.

Nadat de politie de melding ontving, onderzochten agenten direct de omgeving. Hierbij troffen agenten de drie niet meer aan. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. De verdachten waren drie licht getinte mannen, droegen zwarte trainingspakken met hoody’s en capuchons over hun hoofd. Twee verdachten hadden een normaal postuur en één van hen een stevig postuur.

Het slachtoffer deed aangifte. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de districtsrecherche Den Haag Centrum via 0900 – 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie vindt 3600 kg hasj in container op bedrijventerrein Spaanse Polder

Snel handelen door politie en partners heeft op dinsdag 20 maart geleid tot acht arrestati…