Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Negen verdachten van heling en/of diefstal fietsen aangehouden

Den Haag – Negen verdachten van heling en/of diefstal fietsen aangehouden

De recherche en het Flexteam van het politiedistrict Den Haag Zuid hebben vrijdagavond 4 augustus tijdens een geplande actie negen verdachten aangehouden op verdenking van heling danwel diefstal van fietsen.

De aangehouden personen betreffen twee vrouwen en zeven mannen en zijn afkomstig uit Polen en Den Haag. De verdachten zijn tussen de 20 en 39 jaar. Vijf hoofdverdachten zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld.

De recherche was in juli een onderzoek gestart nadat zij informatie hadden ontvangen over de vermoedelijke diefstal van fietsen en het transporteren van de rijwielen vanaf een woning aan de Nunspeetlaan in Den Haag. Bij de woning werden met enige regelmaat fietsen gebracht en vervolgens ingeladen in meerdere voertuigen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dode vrouw gevonden in woning Mathenesserweg

In een woning aan de Mathenesserweg is maandagmiddag een dode vrouw gevonden. Waarschijnli…