Home Zuid-Holland Den Haag Regio Den Haag – Goede, toekomstbestendige huisvesting die bij politie past

Regio Den Haag – Goede, toekomstbestendige huisvesting die bij politie past

Als het aan de politie-eenheid Den Haag ligt, staan op het gebied van huisvesting verschillende veranderingen op stapel. In het zogenoemde ‘Huisvestingsplan Eenheid Den Haag 2017-2025’ schetst de politie de huisvesting zoals deze er in 2025 uit zou kunnen zien. De komende periode vindt met de betreffende burgemeesters uitvoerig overleg plaats over de plannen zoals de politie heeft opgesteld.

Met het huisvestingsplan geeft de politie de richting aan die het de komende jaren wil inslaan om te komen tot een efficiënte en betaalbare huisvesting. 29 mei is het plan voor het eerst gedeeld met regioburgemeester Krikke. Naar verwachting wordt het plan in september besproken in het Dagelijks Bestuur van het Regionaal Bestuurlijk Overleg (DB RBO). In de tussenliggende periode neemt de politie de betreffende burgemeesters uitvoerig mee in de plannen zoals die er nu liggen, zodat in goed overleg een definitief besluit kan worden genomen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Ruzie mondt uit in aanhoudingen

Een ruzie tussen jongeren aan de Glasbalzerslaan mondde uit in een vechtpartij met twee ge…