Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gesignaleerde man van paard gehaald

Zoetermeer – Gesignaleerde man van paard gehaald

Politieagenten hielden vrijdag 21 juli om 11.00 uur in een manege in Zoetermeer een gesignaleerd persoon aan.

Agenten zochten een 34-jarige Hagenaar omdat hij gesignaleerd stond voor een bedrag van bijna 20.000 euro of 146 dagen gevangenisstraf, voor witwassen en cybercrime. Hij moest nog een schadevergoeding aan slachtoffers betalen. Op verschillende tijdstippen bezochten agenten zijn woning, maar troffen de man daar nooit aan. Via Facebook ontdekte de politie dat de man zich regelmatig ophield in een manege in Zoetermeer. Politieagenten die de manege bezochten, zagen de Hagenaar daar paardrijden. De man moest mee naar het politiebureau en betaalde daar de openstaande boete. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Antoon Coolenhove

Tussen donderdag 14 september 22.00 uur en vrijdag 15 september 02.00 uur vindt er een ove…