Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie onderzoekt straatroven in en rond Zuiderpark

Den Haag – Politie onderzoekt straatroven in en rond Zuiderpark

De politie onderzoekt meerdere straatroven die de laatste tijd in en rond het Zuiderpark hebben plaatsgevonden. Ook vandaag, vrijdag 21 juli, probeerde een man rond 13.50 uur aan de Troelstrakade een 21-jarige vrouw uit Den Haag van haar tas te beroven.

De man fietste langs de vrouw en deed een greep naar haar tas waardoor zij op de grond viel. De verdachte vluchtte zonder buit richting Zuiderpark. De dader, een licht getinte man met kort zwart krullend haar, droeg een spijkerbroek met een rode streep.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…