Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van brandstichting auto en caravan

Den Haag – Getuigen gezocht van brandstichting auto en caravan

In de nacht van zaterdag 15 juli omstreeks 03.30 uur stond op de Rijswijkse Landingslaan een caravan in brand. Vrijwel direct nadat agenten hier aankwamen, ontdekten zij dat iets verderop, op de hoek van de Anthony Fokkersingel, ook een auto vlam had gevat. De brandweer bluste beide branden.

De ramen van de woning waar de brandende caravan vlakbij geparkeerd stond, waren door de hitte gesprongen. De bewoners konden wel in hun woning blijven. Zowel de restanten van de caravan als de verbrande auto zijn weggesleept voor nader onderzoek. De eigenaar van de auto was meteen bekend en na een buurtonderzoek konden de agenten de volgende ochtend ook de eigenaar van de caravan achterhalen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Metropassagier met vuurwapen aangehouden

Bij het metrostation Wilhelminaplein is woensdagavond bij een 18-jarige passagier een vuur…