Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Straatroof Jan Wapstraat, politie zoekt getuigen.

Den Haag – Straatroof Jan Wapstraat, politie zoekt getuigen.

Op dinsdag 11 juli omstreeks 18:20 uur beroofde een man een voetgangster van haar mobiele telefoon.

De 25 jarige vrouw uit Den Haag liep op het trottoir op de Aarnout Drostlaan ter hoogte van de Jan Wapstraat. Ze hield haar mobiele telefoon in haar hand vast. Opeens merkte ze achter haar een man op een fiets. De man trok vervolgens de mobiele telefoon uit haar handen en fietste hard weg,  linksaf de Janssoniusstraat in richting de Bragastraat.  De aangeefster gilde nog hard en rende achter de verdachte aan, maar kon hem niet meer achterhalen. De verdachte betrof een getinte man van ongeveer 22 tot 25 jaar oud. Hij had kort donker haar en was gekleed in een donker joggingpak. De recherche stelt een nader onderzoek in naar deze straatroof en zoekt getuigen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – ‘Meet & greet’ jongeren en agenten druk bezocht

Zo’n 150 jongeren uit met name de Haagse centrumwijken bezochten woensdagavond 21 maart ee…