Home Zuid-Holland Gorinchem Culemborg – Culemborgers aangehouden voor handel in harddrugs

Culemborg – Culemborgers aangehouden voor handel in harddrugs

In een langlopend onderzoek naar handel in harddrugs heeft de politie maandagochtend 10 juli twee 20-jarige Culemborgers aangehouden.

De politie kwam hen op het spoor nadat er informatie was binnengekomen dat de twee mogelijk betrokken zouden zijn bij het handelen in harddrugs. Dit onderzoek leidde vandaag tot de aanhouding van de Culemborgers. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Ook zijn er in het kader van dit onderzoek zoekingen gedaan in drie woningen in Culemborg en Gorinchem. Bij deze zoekingen zijn onder andere gegevensdragers, een geldbedrag en drugsgerelateerde goederen in beslag genomen.

 

 

 

2017252827

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …