Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man zwaargewond aangetroffen in portiek Boomsluiterskade, politie zoekt getuigen

Den Haag – Man zwaargewond aangetroffen in portiek Boomsluiterskade, politie zoekt getuigen

Agenten kregen zaterdagavond 8 juli, omstreeks 23.00 uur, de melding dat in een portiek aan de Boomsluiterskade een zwaargewonde man bewegingloos onder aan de trap lag. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

In het portiek startte agenten direct met de reanimatie, waarop ambulancepersoneel het over nam. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, een 52-jarige inwoner uit Den Haag, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Omdat niet duidelijk is of de man door een ongeval om het leven is gekomen of dat er mogelijk sprake is van een misdrijf, is de districtsrecherche Den Haag direct een onderzoek gestart. Twee mannen die met het slachtoffer waren zijn door agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 30-jarige man uit Hazerswoude-Rijndijk en een 24-jarige man uit Den Haag. Hun mogelijke rol bij het overlijden van de man wordt onderzocht.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…