Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Verdachten mishandeling melden zich na uitzending Team West

Den Haag – Verdachten mishandeling melden zich na uitzending Team West

Drie verdachten meldden zich op woensdag 5 juli bij de politie in Den Haag nadat zij te zien waren in het regionale opsporingsprogramma Team West. De drie werden verdacht van mishandeling van een 18-jarige vrouw op zaterdagavond 27 mei op het Centraal Station in Den Haag.

De drie vrouwen stapten die avond in Scheveningen in de tram richting Centraal Station. In de tram ontstond een woordenwisseling tussen een van hen en tussen de vriendinnen van een 18-jarige vrouw.
Nadat beide partijen uitstapten op Centraal Station mishandelden de drie vrouwen het 18-jarige slachtoffer. Zij viel hierdoor op de grond en raakte even buiten bewustzijn. Toen de belaagde vrouw en haar vriendinnen in het station hulp zochten bij personeel van de NS, bleken de verdachten spoorloos.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…