Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Mishandeling Centraal Station Den Haag

Den Haag – Gezocht – Mishandeling Centraal Station Den Haag

Drie vrouwen mishandelden op zaterdagavond 27 mei een 18-jarige vrouw op het Centraal Station na onenigheid in de tram. De drie staan duidelijk op camerabeelden.

De drie vrouwen stapten die avond in Scheveningen op de tram in de richting van Centraal Station. Een van hen had een kinderwagen bij zich en zij liet nogal luidruchtig weten dat mensen ruimte voor haar moesten maken. Het was die dag mooi weer en het was druk in de tram. De 18-jarige vrouw stond met enkele vriendinnen ook in de tram. Haar vriendinnen spraken de luidruchtige vrouw aan en zeiden dat ze wat rustiger aan kon doen. Dit pikte de vrouw niet en ze gaf een grote mond. Toen alle partijen uitstapten op het Centraal Station werd de 18-jarige vrouw door alle drie de verdachten mishandeld. Ze werd een paar keer stevig bij haar keel gepakt, waardoor ze bijna geen lucht meer kreeg, ze werd hardhandig geduwd en kreeg een vuistslag. Ze viel op de grond en raakte ook even buiten bewustzijn. Toen zij weer bijkwam, is het slachtoffer met haar vriendinnen het station binnengelopen. Personeel van de NS ontfermde zich over haar, maar de drie agressieve vrouwen waren toen al niet meer in zicht. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Internationaal gesignaleerde Portugees aangehouden

Politieagenten van het EVA-team hielden maandagmiddag 23 april op de Dierenselaan een 33-j…