Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Gewapende overval op supermarkt Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Gewapende overval op supermarkt Zoetermeer

Op vrijdagavond 24 maart werd de supermarkt aan de Titus Brandsmahove overvallen. De verdachte bedreigde de medewerkers met een vuurwapen en een stroomstootwapen.

Iets voor 21.00 uur liep de verdachte via de hoofdingang de winkel in. Op het moment van de overval waren er acht tot tien medewerkers in de zaak en nog wat laatste klanten.  De verdachte bedreigde een personeelslid om toegang te krijgen tot het kantoor. Behalve de vier medewerkers die daadwerkelijk met de overvaller te maken hebben gehad in het kantoor, heeft niemand in de winkel doorgehad dat er een overval gaande was. De verdachte ging er uiteindelijk vandoor met een paar honderd euro.

Signalement
De verdachte is een getinte man, die accentloos Nederlands spreekt. Hij is 1.85m tot 1.90m lang en heeft een tenger postuur. Hij droeg die avond een grijs vest met insteekzakken en een capuchon die hij over zijn zwarte pet droeg. Hij had een zwarte trainingsbroek van Real Madrid aan en witte sportschoenen. Ook droeg hij zwarte, stoffen handschoenen.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …