Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Hagenaar gewond bij ruzie in woning

Den Haag – Hagenaar gewond bij ruzie in woning

Bij een ruzie in een woning aan de Baljuwdreef raakte zondagavond 11 juni een 28-jarige Hagenaar gewond. Hij kon ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld worden. Een 34-jarige plaatsgenoot werd aangehouden als verdachte.

Omstreeks 19.50 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er problemen zouden zijn in een woning aan de Baljuwdreef. Ter plaatse was de 28-jarige man al door ambulancepersoneel onderzocht en verwezen naar de huisartsenpost. Hij bleek een oppervlakkige steekverwonding te hebben nadat hij in de woning ruzie had gehad met een 34-jarige Hagenaar. Hij werd als verdachte aangehouden. De oorzaak van de ruzie ligt vermoedelijk in de relationele sfeer, de verdachte zit vast voor verhoor.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…