Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Overleden persoon Den Haag

Den Haag – Gezocht – Overleden persoon Den Haag

Op woensdagmiddag 17 mei werd in het water aan het Groenewegje het lichaam aangetroffen van de 43-jarige Rastislav Culka. Hij bleek al enige dagen in het water te hebben gelegen. Op camerabeelden is te zien dat hij op zaterdagavond 13 mei nog door het centrum van Den Haag fietste. Daarna ontbreekt ieder spoor van hem.

Omdat uit de sectie geen doodsoorzaak naar voren is gekomen, sluit de recherche een misdrijf vooralsnog niet uit. Zij komt dan ook graag in contact met mensen die het slachtoffer na zaterdagavond 13 mei 20.00 uur nog hebben gezien of gesproken. Hij fietste die avond op een oude, blauwe damesfiets zonder handvatten. Mogelijk weet iemand waar deze fiets nu staat.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Scherp oog agenten levert 30.000 op

Woensdagavond hielden agenten twee Fransen aan op de Vaanweg die wachtten op een zogenaamd…