Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Diefstal pinpas Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Diefstal pinpas Zoetermeer

Nadat de aangever vorig jaar november zijn pinpas vermoedelijk buiten op een parkeerplaats aan de Willem van Cleeflaan in Zoetermeer was verloren, werd er daarna twee keer contactloos mee betaald. De verdachte werd daarbij geregistreerd door beveiligingscamera’s.

De verdachte deed later die dag meerdere aankopen met de pas. Hij betaalde contactloos op twee locaties: bij een benzinestation aan de Van Aalstlaan en bij een supermarkt aan het Croesinckplein in Zoetermeer. Hij droeg een opvallende rode jas en had een donkere muts op.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Moord op 85-jarige vrouw Loosduinen: wie herkent deze man?

Op vrijdagmiddag 30 juni werd de 85-jarige Ans van der Meer in haar woning aan de Louis Da…