Home Zuid-Holland Explosief in pinautomaat

Explosief in pinautomaat

Politieagenten troffen vrijdag 26 mei een explosief aan in een pinautomaat op het Lopikerplein. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) stelde het explosief veilig.

Agenten kregen een melding om 12.00 uur over verdachte omstandigheden bij een pinautomaat. Een ingesteld onderzoek leverde de verdenking van een explosief op. De hulpdiensten ontruimden de bedrijven boven de pinautomaat en legden ook het verkeer op de N 210 en de N 216 stil. Agenten van het Team Explosieve Verkenning (TEV) onderzochten de automaat en verzochten experts van de EOD ter plaatse. Zij stelden het explosief veilig en zullen dit in de omgeving op een veilige plek tot ontploffing brengen. De recherche onderzoekt de zaak.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Zuid-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Overleden vrouw Vlaskade stierf natuurlijke dood

In de nacht van zaterdag op zondag trof de politie het stoffelijk overschot aan van een vr…