Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Woningoverval Zoetermeer

Op dinsdag 25 april rond 09.30 uur werd er bij een woning aan de Koningstraat aangebeld. In de camera bij de voordeur was te zien dat er een man in een postbezorgersjas voor de deur stond. Toen het zoontje van de bewoner open deed, liepen meteen twee mannen de woning in en overvielen de bewoner.

Er ontstond een worsteling tussen de twee verdachten en de bewoner. Doordat het slachtoffer zich hevig verzette, zagen de overvallers geen kans om spullen weg mee te nemen en vluchtten. Het zoontje was inmiddels naar de buren gerend om hen te waarschuwen. 
Signalement
De twee verdachten hebben een getinte huidskleur, zijn tussen de 16-18 jaar oud en hebben zwart krullend haar. De man die aanbelde, was gekleed in een nette broek en een soort postbezorgersjas, de andere verdachte had een sporttas bij zich. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Hagenaar gewond bij vechtpartij, verdachten aangehouden

Bij een vechtpartij op de Grote Marktstraat is zaterdag 17 maart een 22-jarige Hagenaar ge…