Home Zuid-Holland Zoetermeer Delft – ANPR hit leidt tot vier aanhoudingen

Delft – ANPR hit leidt tot vier aanhoudingen

Politieagenten kregen een ANPR hit van een gestolen auto op de A12. Korte tijd later gaf de ANPR op de A13 bij ook een hit. Toen agenten bij een benzinestation op de A13 keken, ontdekten zij het gestolen voertuig met vier inzittenden. Agenten hielden de vier, een 17-jarige jongen uit Den Haag, een 18-jarige man uit Zoetermeer en twee 17-jarige meisjes uit Zoetermeer, aan voor betrokkenheid bij heling van het voertuig. De recherche onderzoekt de zaak.

De gestolen auto, een rode Ford Fiësta, bleek weggenomen bij een woninginbraak aan de Dr. J.W. Paltelaan in Zoetermeer. Op donderdag 4 mei tussen 15.45 uur en 24:00 uur kwamen inbrekers de woning binnen via een raam op de eerste verdieping en namen diversen goederen mee. Ook namen zij de autosleutel en de Ford Fiësta mee. Op dit moment onderzoekt de politie of de vier verdachten betrokkenheid waren bij de woninginbraak. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen gezocht, bedreiging met vuurwapen

Een 30-jarige Hagenaar werd donderdag 19 april omstreeks 17:00 uur op de Boomsluiterskade …