Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Slachtoffers schietincident geïdentificeerd

Zoetermeer – Slachtoffers schietincident geïdentificeerd

De twee mannelijke slachtoffers van het schietincident op dinsdag 25 april aan de Edisonstraat zijn geïdentificeerd. Het gaat om een 49-jarige vader en zijn 23-jarige zoon uit Zoetermeer. De identiteit van beiden werd op woensdagmiddag 26 april vastgesteld.

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt de toedracht naar het schietincident, waarbij de twee familieleden om het leven werden gebracht door een vuurwapen. Het TGO team ontving ruim 25 tips over de zaak. Alle informatie wordt door rechercheurs nader onderzocht.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Internationaal gesignaleerde Portugees aangehouden

Politieagenten van het EVA-team hielden maandagmiddag 23 april op de Dierenselaan een 33-j…