Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Getuigen gezocht van woningoverval

Zoetermeer – Getuigen gezocht van woningoverval

Twee nog onbekende mannen overvielen dinsdag 25 april een woning in de Koningstraat. De bewoner raakte hierbij gewond. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Bij de meldkamer kwam om 9.50 uur de melding binnen dat een woning in de Koningsstraat was overvallen. Agenten gingen naar de woning toe en troffen de 46-jarige bewoner gewond aan. Hij vertelde dat hij zojuist was overvallen door twee nog onbekende mannen. Zij hadden aangebeld en toen de bewoner open deed, drongen zij naar binnen. Hierbij mishandelde het tweetal de Zoetermeerder. Zij liepen uiteindelijk, zonder buit, weg in de richting van de Prinsenstraat, in de richting van supermarkt de Hoogvliet. Ambulancepersoneel behandelde de bewoner in de woning maar het slachtoffer hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Mishandeling agent na beëindiging feest

Agenten hielden zaterdag 23 juli om 3.30 uur twee personen aan nadat de politie besloot ee…