Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen – Levenloze man op straat blijkt drugsdealer

Terneuzen – Levenloze man op straat blijkt drugsdealer

Een 35-jarige man uit Sas van Gent is op de Beethovenstraat opgepakt. De man had vermoedelijke amfetamine op zak.

De politie kreeg op zaterdag 5 augustus rond 3.40 uur de melding dat er een man levenloos op straat zou liggen. Het slachtoffer zou mogelijk gewond zijn aan zijn hoofd. Toen de dienders in de Beethovenstraat aankwamen lag daar inderdaad een man op straat. Hij had een bloedende hoofdwond, rook naar alcohol en was niet aanspreekbaar. Na enige tijd kwam de man weer bij bewust zijn. Agenten spraken hem aan en ambulancepersoneel keek de man na. De agenten probeerden zijn identiteit vast te stellen, uit een tasje van de man kwam drugs tevoorschijn. Ook had hij een weegschaaltje en verschillende gripzakjes bij zich. Dat zou er op kunnen wijzen dat de man een drugsdealer is. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Terneuzen – Man gewond na messteek, verdachte aangehouden

Een 43-jarige man uit Terneuzen is donderdagavond 17 augustus aangehouden omdat hij een an…