Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen – Politie op zoek naar overvallers

Terneuzen – Politie op zoek naar overvallers

Omstreeks 05.20 uur vrijdagochtend meldden de bewoners van een woning annex cadeauwinkel aan de Noordstraat in Terneuzen dat zij zojuist overvallen waren.

De bewoners lagen nog te slapen toen er ineens twee gewapende mannen in de woning stonden. Er ontstond een worsteling met een van de bewoners. Hierbij is niemand gewond geraakt. Door de overvallers is een geldbedrag meegenomen waarna zij in onbekende richting zijn vertrokken. De hevig geëmotioneerde bewoners van het pand zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij door tactisch rechercheurs gehoord worden over het voorval. De omgeving in de buurt van de woning/winkel is als ‘plaats delict’ afgezet. Het team Forensische Opsporing is in de woning en de winkel een onderzoek gestart. Bij de zoektocht naar de daders is ook een politiehond ingezet.

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van poging beroving

Een 50-jarige vrouw uit Vlissingen werd zondagavond 22 april het slachtoffer van een pogin…