Home Zeeland Vlissingen Vlissingen / Oost Souburg – Jongens beroofd van mobiele telefoons

Vlissingen / Oost Souburg – Jongens beroofd van mobiele telefoons

Afgelopen nacht zijn twee 17-jarige Middelburgse jongens omstreeks 01.30 uur nabij het NS-station Souburg, op gewelddadige wijze beroofd. De jongens werden door drie straatrovers geschopt en geslagen. Ook werd er gedreigd met een mes. Een van de slachtoffers liep een hoofdwond op. Ze moesten aan het trio hun mobiele telefoons afgeven. Twee daders hadden een getint uiterlijk, eén was blank. De politie heeft nog met meerdere voertuigen tevergeefs naar de daders gezocht.

Lees verder

Laad meer Vlissingen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Fernando Huwae

Meneer Huwae is in tegenstelling tot zijn gebruikelijke gedrag niet thuisgekomen. Hij woon…