Home Zeeland Goes Goes – Fietsendief aangehouden, eigenaar fiets gezocht

Goes – Fietsendief aangehouden, eigenaar fiets gezocht

Op het Stationspark heeft de politie zaterdag 16 december 2017 kort voor middernacht een 34-jarige man uit Hansweert aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

De man hing verdacht rond bij de fietsen op het Stationsplein en werd op die reden in de gaten gehouden. Op het Stationspark pakt hij uiteindelijk een mountainbike uit het fietsenrek en wordt meteen op heterdaad aangehouden. De verdachte, een 34-jarige man uit Hansweert, is een bekende van de politie. Hij is voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het bureau en in de cel gezet. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de fiets, het gaat op een mountainbike van het merk Merida. Op onze Facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/politieOSB/ staat een foto van de gestolen fiets. 

Laad meer Goes
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen / Oost Souburg – Jongens beroofd van mobiele telefoons

Afgelopen nacht zijn twee 17-jarige Middelburgse jongens omstreeks 01.30 uur nabij het NS-…