Home Zeeland Middelburg Middelburg – Twee jongens aangehouden op gestolen bromfiets

Middelburg – Twee jongens aangehouden op gestolen bromfiets

Maandagmiddag heeft de politie op de Westerscheldestraat en op het Weyevlietplein in Vlissingen twee jongens aangehouden, nadat ze er op het Vlissings Jaagpad op een gestolen bromfiets vandoor gingen.

Agenten zagen rond 12.15 uur twee jongens op het fietspad langs het Kanaal door Walcheren op een bromfiets rijden. Bij het zien van de politieauto gingen de jongens er vandoor, waarna de agenten het tweetal achtervolgden. Op enig moment lieten de jongens de bromfiets op het fietspad achter en vluchtten te voet door een voetgangerstunnel onder de Nieuwe Vlissingseweg door. Agenten gingen te voet achter de jongens aan.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Man aangehouden na vernieling

Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 december 2017 kort na midd…