Home Zeeland Middelburg Middelburg – Gezocht – Middelburgse inbraak bij Opsporing Verzocht

Middelburg – Gezocht – Middelburgse inbraak bij Opsporing Verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht laat dinsdag 19 september beelden zien van verdachten die mogelijk bij een restaurant Achter de Houttuinen hebben ingebroken. De inbraak vond plaats op maandagnacht 26 juni rond 3.30 uur.

Op de camerabeelden is te zien hoe twee mannen op 11 juni waarschijnlijk bij het pand op voorverkenning gaan. Bij de inbraak is niets weggenomen. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn en of mensen op 11 of 26 juni iets verdachts bij het pand gezien hebben.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Souburg – Inbrekers op heterdaad betrapt in Souburg

Vrijdagavond om ongeveer 21.15 uur kwamen de bewoners van een woning aan de Dongestraat in…