Home Zeeland Goes Goes – Politie zoekt eigenaresse gestolen damesfiets

Goes – Politie zoekt eigenaresse gestolen damesfiets

Zaterdagavond zijn in het Goese centrum twee mannen aangehouden voor een fietsendiefstal.

De politiemeldkamer kreeg rond 21.30 uur een melding dat enkele mannen bij een bushalte aan de Middelburgsestraat een fiets hadden gestolen. Ze vluchtten weg richten de Scheldestraat. Terwijl agenten werden geïnformeerd en richting dat adres gingen, gaf de melder telefonisch aanvullende informatie door. Zo werd op de Willem Barentszstraat de eerste man aangehouden. Het bleek te gaan om een 52-jarige inwoner uit Goes. Hij had de gestolen fiets nog bij zich.

Laad meer Goes
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van poging beroving

Een 50-jarige vrouw uit Vlissingen werd zondagavond 22 april het slachtoffer van een pogin…