Home Zeeland Dronken bestuurder zwaargewond na botsing tegen boom in Stavenisse

Dronken bestuurder zwaargewond na botsing tegen boom in Stavenisse

Woensdagavond is een 29–jarige man uit de gemeente Tholen zwaargewond geraakt nadat hij met zijn bestelbusje op de Rijkebuurtweg uit de bocht is gevlogen en vervolgens tegen een boom tot stilstand komt.

Opgeroepen agenten treffen het slachtoffer bekneld aan in zijn voertuig. De brandweer moest er aan te pas komen om hem uit zijn benarde positie te halen. Vervolgens is hij overgedragen aan het ambulancepersoneel en de arts van de traumaheli. Na de eerste hulpverlening is de man met de ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

Erg dronken
Omdat de bestuurder vermoedelijk veel te veel gedronken heeft gaan de agenten mee naar het ziekenhuis om hem daar een bloedtest te laten ondergaan. Dat is uiteindelijk niet meer gelukt omdat de man direct allerlei onderzoeken moest ondergaan. Zijn auto is total loss en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Laad meer Zeeland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Sas van Gent – Hennepkwekerij ontmanteld op zolder woning

Donderdagmiddag is een 49-jarige man uit Sas van Gent aangehouden nadat er op de zolder va…