Home Zeeland Middelburg Middelburg – Jongen mishandeld op skatebaan Middelburg

Middelburg – Jongen mishandeld op skatebaan Middelburg

Vrijdagmiddag is op de skatebaan in de Grote Sternstraat in Middelburg, in de wijk de Veerse Poort, een 16-jarige jongen uit Middelburg gewond geraakt toen een hem onbekende man hem, volgens getuigen, flink toetakelde na een ongelukje op de skatebaan.

De jongen was ’s middags rond 15.45 uur aanwezig op de skatebaan toen er een kind tegen hem aan botste. Het kind kwam ten val door de botsing. Een man kwam naar de twee toe en begon op de 16-jarige jongen in te slaan. Daarna vertrok de man met het kind. De jongen is na het incident naar huis gegaan. Daar bleek dat hij behoorlijk gewond was en werd de dokter gebeld. Hij is door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Daar stelden doktoren vast dat hij een hersenschudding en een gebroken kaak had opgelopen. 

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Jongen draagt neppistool in broeksband

Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Bonenburg een jongen aangehouden, die een niet van e…