Home Zeeland Middelburg Middelburg – Dronken automobilist veroorzaakt schade

Middelburg – Dronken automobilist veroorzaakt schade

Een 61-jarige man uit Heinkenszand is zaterdagmiddag 6 mei betrapt op het rijden onder invloed.

Agenten kregen rond 16.05 uur de melding dat er iemand dronken achter het stuur zou zitten en richting het centrum van Middelburg reed. Een getuige zag dat het auto meerdere malen stilviel en vervolgens ineens op de Turfkaai achteruit reed. Daarbij werd de auto van de getuige geraakt en liep schade op. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau voor een adamanalysetest. Hieruit bleek dat de man te veel had gedronken ( 1175 ug/l). Ook was het rijbewijs van de man verlopen.

 

 

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Jongen draagt neppistool in broeksband

Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Bonenburg een jongen aangehouden, die een niet van e…