Home Economie Bootzeil verkozen tot beste onderneming Noord-Holland

Bootzeil verkozen tot beste onderneming Noord-Holland

Juichend het podium op, blijdschap voor Bootzeil in Theater De philharmonie in Haarlem, vorige week woensdag tijdens op de 11e editie van de MKB ondernemersverkiezingen Noord-Holland.

Het avondvullende programma, met gastheer Rens de Jong, bekend van BNR en RTL-Zenonderanderede partners ABN AMBRO, provincie Noord-Holland, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd en Randstad, was een spannend strijd om de titels binnen de categorieen MKB klein, midden en groot.

De onderscheiding voor MKB klein gaat naar de afdekoplossingen van Bootzeil International uit Haarlem. Maar liefst 3000 bedrijven, dertig finalisten en 15.000 stemmen in totaal, in de strijd voor de titel beste onderneming van 2016/2017 Noord-Holland. De andere winnaars zijn Dopper en Loogman Groep.

De onderscheidende factor is belangrijk voor het winnen van de prijs. Innovatie, personeel, milieu en ambitie: Bootzeil werd hierom geprezen door de tienkoppige jury. Bootzeil maakt maatwerk dat via de website makkelijk te bestellen is. Uniek in Europa, aldus de Jury. Niet alleen voor boten, maar ook voor buitenkeukens,lounge banken,jacuzzi’s en vele andere producten kunnen worden beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Laad meer Economie
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Man door geweld om het leven gebracht

Een 75-jarige man uit Alkmaar is vrijdagmiddag rond 13.30 uur dood gevonden in zijn woning…