Home Utrecht Internet bepaalt realtime hoelang er M&M’s uitgedeeld worden in Utrecht

Internet bepaalt realtime hoelang er M&M’s uitgedeeld worden in Utrecht

Op Utrecht Centraal, tussen spoor 9 en 11, zitten vanaf vrijdag 12:00 de YouTubers Gierige Gasten in een reusachtige automaat. Hieruit zullen ze non-stop gratis M&M’s uitdelen tijdens de allereerste Share-a-thon. Hoe lang ze er zullen zitten weet nog niemand. Dat bepalen namelijk de kijkers van de Facebook-livestream, die met shares en likes de actie kunnen verlengen. “Zo lang jullie delen, blijven wij uitdelen.”

De actie is onderdeel van M&M’s nieuwste campagne die volledig draait om delen. M&M’s biedt tijdelijk dubbele verpakkingen aan die perfect zijn om te delen: één voor jezelf, en één voor een ander. Maar de vraag met deze deelverpakking is natuurlijk: “met wie deel jij ‘m?”

Vanaf vrijdagmiddag zullen Niels en Martijn van de Gierige Gasten de stationshal als hun tijdelijke thuis gaan beschouwen. Het duo is vooral bekend van hun gierige YouTube video’s, waarbij ze zoveel mogelijk proberen te bereiken zonder iets uit te geven. “We laten twee extreem gierige gasten een extreem gulle daad verrichten”, aldus een M&M’s woordvoerder. “Dat zijn ze waarschijnlijk niet gewend”, voegt ze daaraan toe.

De actie wordt vanuit de automaat met meerdere camera’s vastgelegd. Op de Facebookpagina van M&M’s Nederland kan alles via de livestream op de voet gevolgd worden. Ook kunnen kijkers met shares en likes een speciale meter aanvullen. Deze loopt van 15 minuten naar 0. Een share betekent dat de meter helemaal wordt bijgevuld. “Komt de meter onder de twee minuten, dan gaat er een alarm af, en begint het aftellen.” aldus M&M’s. “Het ligt volledig aan de kijker hoe lang ze blijven zitten. Misschien zijn ze er straks weer uit, maar misschien pas over een week.”

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdovende middelen aangetroffen

In een bedrijfspand op de Kosmonaut is op vrijdag 23 maart softdrugs aangetroffen en in be…