Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Kledingdief aangehouden door burgers

Amersfoort – Kledingdief aangehouden door burgers

Op donderdag 7 september werd een man aangehouden door oplettende getuigen. De man zou de kleding van iemand kopen, maar ging er zonder te betalen vandoor.

Rond 21.00 uur kwam de melding van de diefstal. De verdachte en het slachtoffer hadden een afspraak gemaakt bij station Amersfoort Schothorst om de kleding te verkopen. Na het bekijken van de kleding, ging de verdachte er plotseling vandoor. Het slachtoffer rende erachteraan en twee oplettende fietsers zagen de mannen rennen. Ze bedachten zich geen moment, fietsten de verdachten klem en hielden hem aan. Het slachtoffer belde de politie, waarna de verdachte, 16 jaar uit Amersfoort, mee werd genomen naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Geprobeerd fiets te stelen, jongen wordt geslagen

Bij station Amersfoort Schothorst werd geprobeerd de fiets van een 18-jarige jongen uit Ho…