Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Fietsster wordt afgesneden en komt ten val

Amersfoort – Fietsster wordt afgesneden en komt ten val

Maandagmiddag 7 augustus kwam een fietsster ten val nadat haar weg werd afgesneden door een andere fietsster. De politie is op zoek naar die fietsster.

Rond 12.50 uur fietste een 67-jarige vrouw uit Amersfoort over de Kleine Koppel. Onder de spoorbrug werd haar weg afgesneden door een andere fietsster. De twee hadden kort daarvoor een woordenwisseling gehad. De Amersfoortse kwam ten val, de andere fietsster reed door. Ambulancepersoneel keek het slachtoffer na, ze hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De politie is op zoek naar de andere fietsster. Ze is rond de 40 jaar oud en fietste op een grijze fiets met zwarte fietstassen. Haar wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Maximale celstraf en jeugd-tbs voor doden Romy

De rechtbank Midden-Nederland veroordeelt een 14-jarige jongen tot één jaar jeugddetentie …