Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Politie zoekt getuigen snelkraak winkelpand

Amersfoort – Politie zoekt getuigen snelkraak winkelpand

Meerdere personen wisten in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 mei in te breken bij een winkelpand op de Kamp. Het is nog niet duidelijk of daarbij ook daadwerkelijk goederen zijn weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 04.15 uur kreeg de politie een melding van een inbraak bij een winkelpand op de Kamp. Volgens meerdere getuigen hoorden zij glasgerinkel en zagen ze meerdere personen wegrijden op één of meerdere scooters in de richting van De Stier.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Soesterberg/Amersfoort – Gezochte getuige gevonden

Update: de getuige heeft zich inmiddels gemeld bij de politie! Woensdagochtend 18 oktober …