Home Utrecht Utrecht – Meerdere autobranden tijdens kerstdagen

Utrecht – Meerdere autobranden tijdens kerstdagen

In de stad Utrecht zijn afgelopen kerstdagen meerdere auto’s getroffen door brand. Dit gebeurde in verschillende wijken. De politie gaat in alle gevallen uit van brandstichting, vermoedelijk door jeugd uit de wijk.

In totaal gingen op zes locaties acht auto’s in vlammen op. Het ging om zes personenauto’s, een bedrijfsbus en een taxibus. In alle gevallen bluste de brandweer de brand en stelde de politie direct een onderzoek in. Onder meer zijn verschillende getuigen gesproken. Dit leidde nog niet tot aanhoudingen.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogland – Vrouw gewond na aanrijding met tractor

Op maandag 23 april raakte een 51-jarige vrouw uit Hoogland zwaargewond, nadat zij werd aa…