Home Utrecht Utrecht – Aangetroffen vuurwapen Agavedreef lijkt gasdrukpistool

Utrecht – Aangetroffen vuurwapen Agavedreef lijkt gasdrukpistool

Na een eerste onderzoek door de politie lijkt het vuurwapen, dat afgelopen maandag werd aangetroffen op de Agavedreef een gasdrukpistool of alarmpistool te zijn. De recherche houdt er rekening mee dat het wapen verband houdt met een conflict in de relationele sfeer.

Op maandag 16 oktober is in de bosjes bij de Agavedreef door spelende kinderen een vuurwapen aangetroffen. Door de politie is het wapen in beslag genomen, waarna onderzocht is wat voor wapen het betrof. Na het eerste onderzoek vermoedt de politie dat het om een gasdrukwapen of alarmpistool gaat.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Update 18.00 uur: Onderzoek naar explosief in Beatrixstraat Nieuwegein; tweede explosief verwijderd

De politie doet onderzoek naar de vondst van een explosief aan de Beatrixstraat in Nieuweg…