Home Utrecht Utrecht – Aanhouding voor inbraak bij apotheken na DNA-hit

Utrecht – Aanhouding voor inbraak bij apotheken na DNA-hit

Na een DNA-hit heeft de politie een 21-jarige Utrechter aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij twee inbraken in apotheken. Bij inbraken, allebei op 9 september, werden bij apotheken op de Bernadottelaan en de Balijelaan medicijnen gestolen.

In beide gevallen bleven bloedsporen achter, die dus na onderzoek leidden tot identificatie van de verdachte. De politie onderzoekt of de verdachte ook in verband kan worden gebracht met andere recente inbraken bij apotheken. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Getuigen gezocht van man die uit auto springt

De politie zoekt getuigen van een incident, waarbij een man uit een rijdende auto is gespr…