Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Man aangehouden voor verboden vuurwapenbezit

Nieuwegein – Man aangehouden voor verboden vuurwapenbezit

Op donderdagavond 7 september werd een man aangehouden, nadat hij was gezien met een vuurwapen.

Rond 23.35 uur kwam een melding van een man die met een vuurwapen over de Graaf Anselmdek liep. De politie ging erheen en trof hem aan. Hij werd gecontroleerd, waarna agenten zijn woning doorzochten. Hierbij werd inderdaad een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. De man, 29 uit Nieuwegein, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Na onderzoek bleek dat het wapen een nepwapen betrof die niet van echt te onderscheiden was. De man was eerder die avond ook bekeurd toen er een melding was gekomen van overlastgevende jeugd. Daarbij had hij een ei naar een politieauto gegooid.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Inbreker ontkomt na bedreiging getuige

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september heeft een alerte getuige op de Bekkerst…