Home Utrecht Utrecht – Verdachten aangehouden na mishandeling

Utrecht – Verdachten aangehouden na mishandeling

In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus ontstond er een conflict op het Vredenburg. Een jongen werd geslagen en liep een gebroken kaak op. Twee verdachten werden aangehouden.

Rond 02.30 uur liep een 22-jarige Utrechter samen met vrienden over het Vredenburg. Zij kregen een conflict met een andere groep dat uitmondde in vechten. Hierbij werd de Utrechter zodanig geslagen dat hij op de grond viel. Hij was slecht aanspreekbaar en werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij onder andere een gebroken kaak heeft. Eén verdachte kon direct worden aangehouden. De andere verdachte was op een scooter weggereden. Hij kon later worden aangehouden. De twee 19-jarige jongens uit Baarn zitten vast voor nader onderzoek. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Verdachten aangehouden met hulp van politiehond

Twee verdachten dachten in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 december aan de politie t…