Home Utrecht Utrecht – Aanhouding voor poging diefstal koplampen

Utrecht – Aanhouding voor poging diefstal koplampen

In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus hielden agenten een verdachte aan voor poging diefstal van koplampen van een auto op de Marco Pololaan.

Rond 03.05 uur zagen surveillerende agenten op een parkeerterrein dat de alarmlichten van een auto aanstonden. Bij de auto waren vier personen die bij het zien van de agenten ervandoor gingen. De vier renden verschillende richtingen uit. Eén van hen, 21 jaar uit Utrecht, kon door agenten worden aangehouden. De auto waarbij geprobeerd was de koplampen eruit te halen, werd meegenomen voor verder onderzoek. Ook aangetroffen inbrekerswerktuigen werden in beslag genomen. Een nader onderzoek is ingesteld.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdovende middelen aangetroffen

In een bedrijfspand op de Kosmonaut is op vrijdag 23 maart softdrugs aangetroffen en in be…