Home Utrecht Utrecht – Autobrand

Utrecht – Autobrand

In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 augustus brandde op ’t Goylaan een auto uit. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 02.30 uur kwam de melding van een brand. Ter plaatse bleek de auto volledig in brand te staan. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien in de omgeving van ’t Goylaan? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Utrecht via 0900-8844 of via onderstaand tipforumlier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Gezocht – Kostbare spullen gestolen bij inbraken

Bij twee woningen aan de Stolberglaan hebben inbrekers kostbare sieraden en zilverwerk ges…