Home Utrecht Utrecht – Aanhouding voor diefstal bestelbus

Utrecht – Aanhouding voor diefstal bestelbus

In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 augustus werd een verdachte aangehouden voor het stelen van een bestelbus.

Rond 03.00 uur kwam de melding dat er op de Fransiscusdreef een bestelbus werd gestolen. Agenten zagen het busje rijden op de Prinses Irenelaan en gingen erachteraan. Na een korte achtervolging stopte de bestuurder op de Franklinstraat, stapte uit en rende weg. Meerdere agenten zetten de omgeving af en zochten naar de verdachte. Een agent hoorde op de hoek Marconistraat met de Edisonstraat geluid en zag hoe een man over een schutting klom. Hij kon hem, 20 jaar uit Utrecht, in de kraag vatten en aanhouden. De man zit vast voor verder onderzoek. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Op heterdaad aangehouden voor bedrijfsinbraak

Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag 17 maart rond 15.30 uur aangehouden in verband me…