Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Amokmaker gearresteerd

Nieuwegein – Amokmaker gearresteerd

Op woensdagavond 9 augustus heeft de politie een man aangehouden die ruzie zocht met omstanders en vervolgens agenten te lijf ging.

Rond 21.50 uur kreeg de politie de melding van een conflict op de Accordeonlaan. Ter plaatse bleek de ruziezoeker, een 45-jarige inwoner van Nieuwegein, behoorlijk onder invloed van alcohol en niet voor een bemiddelend gesprek open te staan. Toen de agenten hem daarna een bekeuring gaven voor openbare dronkenschap sloeg de vlam in de pan en schopte en sloeg hij de agenten.

Hij werd aangehouden maar verzette zich doorlopend. Hierbij liep de verdachte letsel op waarvoor hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis. Ook één van de agenten heeft zich voor behandeling van licht letsel bij de eerste hulp moeten melden. De verdachte is ingesloten. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdovende middelen aangetroffen

In een bedrijfspand op de Kosmonaut is op vrijdag 23 maart softdrugs aangetroffen en in be…