Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Amokmaker gearresteerd

Nieuwegein – Amokmaker gearresteerd

Op woensdagavond 9 augustus heeft de politie een man aangehouden die ruzie zocht met omstanders en vervolgens agenten te lijf ging.

Rond 21.50 uur kreeg de politie de melding van een conflict op de Accordeonlaan. Ter plaatse bleek de ruziezoeker, een 45-jarige inwoner van Nieuwegein, behoorlijk onder invloed van alcohol en niet voor een bemiddelend gesprek open te staan. Toen de agenten hem daarna een bekeuring gaven voor openbare dronkenschap sloeg de vlam in de pan en schopte en sloeg hij de agenten.

Hij werd aangehouden maar verzette zich doorlopend. Hierbij liep de verdachte letsel op waarvoor hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis. Ook één van de agenten heeft zich voor behandeling van licht letsel bij de eerste hulp moeten melden. De verdachte is ingesloten. 

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Gezocht – Kostbare spullen gestolen bij inbraken

Bij twee woningen aan de Stolberglaan hebben inbrekers kostbare sieraden en zilverwerk ges…