Home Utrecht Vleuten – Gezocht – Vrouw aangevallen met tondeuse

Vleuten – Gezocht – Vrouw aangevallen met tondeuse

Een vrouw van in de twintig is met haar baby in haar woning aan de Haagwindelaan in Vleuten als ze bezoek krijgt van drie mannen. Twee van hen vallen haar woning binnen en proberen het haar van de vrouw af te scheren met een tondeuse.

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van de uitzending van 5 juli van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

 

Op dinsdag 1 november gaat rond 14.00 uur de bel. Er staat een pakketbezorger voor de deur. Dat vindt ze vreemd, want ze heeft niks besteld en er staat ook geen naam op het pakketje. De vrouw weigert het pakketje. Rond 15.50 uur belt de pakketbezorger weer aan. Maar dit keer is hij met twee jongemannen. De vrouw ziet ze staan en vertrouwt het niet. Ze houdt de voordeur dicht. Omdat de deur al van het slot was, konden de twee jongemannen de deur toch openen. Ze dringen naar binnen en duwen de vrouw, waardoor zij ten val komt.

ZET HEM AAN!
"Zet hem aan! Zet hem aan!", roept de man zonder tondeuse naar de verdachte mét het apparaat. Hij wordt aangezet en de mannen proberen het haar van de jonge vrouw af te scheren. Het slachtoffer slaat van zich af en gilt het uit. Plotseling houden de gewelddadige mannen het voor gezien en rennen weg, samen met de pakketbezorger. Ze vluchten in de richting van de Rivierkom.

VERWONDINGEN
Het is de verdachten niet gelukt het haar van de vrouw af te scheren. Wel heeft de tondeuse het voorhoofd van de vrouw geraakt en één van de mannen heeft met zijn vuist in haar gezicht geslagen. De vrouw is heel bang geweest en enorm geschrokken.

SIGNALEMENT
Alle drie de verdachten zijn tussen de 18 en 25 jaar oud.

Verdachte 1 (pakketbezorger)

 • blanke jongeman
 • slank postuur
 • lengte circa 1,80 meter
 • droeg een oranje jas met het logo 'Thuisbezorgd'
 • droeg een donkere broek met logo
 • droeg een zwart petje
 • droeg zwarte schoenen
 • had op dat moment een blauw oog

Verdachte 2 (dringt de woning binnen)

 • vermoedelijk getinte jongeman
 • heeft een gezet postuur
 • lengte tussen de 1,80 en  1,85 meter
 • droeg een donkerblauwe jas met capuchon
 • droeg een donkere broek
 • droeg zwarte schoenen
 • droeg een zwart petje met licht logo

Verdachte 3 (man met tondeuse)

 • vermoedelijk getinte jongeman
 • lengte circa 1,70 meter
 • heeft een slank postuur
 • droeg een bril
 • droeg een zwarte jas met capuchon
 • droeg een lichtblauwe broek
 • droeg zwarte schoenen
 • droeg donker petje
 • droeg een opvallene sjaal met doodshoofd(en)
 • droeg één witte handschoen
 • heeft mogelijk hangende oogleden

Verdachte 2 en 3 zijn al eerder bij de vrouw aan de deur geweest. Op dinsdag 25 oktober werd er bij haar aangebeld door de dikkere dader met het smoesje om suiker te lenen. Een paar dagen voor die 25 oktober kwam de dader met de doodshoofdsjaal en de tondeuse bij haar langs met het smoesje dat er zogenaamd jongetjes in de buurt met steentjes aan het gooien waren naar een scooter. Mogelijk hebben die mannen toen al willen polsen of ze thuis was.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogland – Hoogland Ierse afperser dankzij gouden tip herkend

In de uitzending van Bureau Hengeveld van 4 april werd aandacht besteed aan een vermoedeli…