Home Utrecht Utrecht – Drie branden in binnenstad, politie zoekt getuigen

Utrecht – Drie branden in binnenstad, politie zoekt getuigen

In de nacht van dinsdag 13 op woensdag 14 juni ontstonden binnen korte tijd drie branden in de binnenstad van Utrecht. Twee geparkeerde motorfietsen en een opslagruimte werden getroffen door brand. De politie gaat uit van brandstichting en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien wat in verband kan worden gebracht met de branden.

Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie en melding dat er brand woedde in een opslagruimte achter een winkel aan de Sint Jacobsstraat. Agenten constateerden dat er hoge vlammen uit het pand sloegen en ontruimden een aantal naastgelegen woningen aan het Jan Meijenhofje. De brandweer kwam ter plaatse en begon met bluswerkzaamheden. Na circa tien minuten was de brand meester. Na luchten van de woningen konden de bewoners terug.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Opsporing Verzocht: cold case Amsterdam

In de zomer van 1998 wordt in Amsterdam-Noord het lichaam van een man gevonden. Na bijna t…