Home Utrecht Utrecht – Getuigenoproep; bejaarde vrouw overvallen in haar woning

Utrecht – Getuigenoproep; bejaarde vrouw overvallen in haar woning

Op zondagavond 11 juni vond een woningoverval plaats. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 22.40 uur kwam een melding van een overval in een woning aan de Neckardreef. Agenten gingen erheen en troffen een gewonde 87-jarige vrouw aan. De vrouw was bij kennis en vertelde dat er werd aangebeld, waarna zij de deur opende. Vervolgens werd de vrouw op brute wijze overvallen, waarbij zij verwondingen opliep aan haar heup en pols. De vrouw was zo overstuur dat het onduidelijk is wat er daarna precies is voorgevallen. Na de overval zijn de verdachten ervandoor gegaan in onbekende richting. Het is onduidelijk of er iets is buitgemaakt. De vrouw is naar een ziekenhuis gebracht voor medische hulp.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Maximale celstraf en jeugd-tbs voor doden Romy

De rechtbank Midden-Nederland veroordeelt een 14-jarige jongen tot één jaar jeugddetentie …