Home Utrecht Utrecht – Getuigen autobrand gezocht

Utrecht – Getuigen autobrand gezocht

Op dinsdag 30 mei brandde een auto uit op de Bostondreef. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 03.00 uur kwam er een melding binnen over een brandende auto op een parkeerplaats. Eenmaal ter plaatse zagen agenten dat het voertuig volledig in brand stond. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Een getuige zag, vlak na het ontvlammen van het voertuig, een man in een donkergekleurde auto stappen en met hoge snelheid in de richting van de Rio Brancodreef rijden.

Getuigen Gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Weet u meer over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via tel: 0900 – 8844 óf maak gebruik van het onderstaand tipformulier. Meldt u zich liever anoniem? Bel dan met tel: 0800 – 7000. U kunt zich ook online melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Opsporing Verzocht: cold case Amsterdam

In de zomer van 1998 wordt in Amsterdam-Noord het lichaam van een man gevonden. Na bijna t…