Kies je regio

Sport

 • Oud ADO-speler opgepakt voor diefstal van € 60 bij voetbalvereniging
  Ricky van den Bergh, oud voetballer van onder meer ADO Den Haag, Heracles Almelo en Sparta, is donderdagavond opgepakt door de politie. De voormalig middenvelder heeft 60 euro gestolen uit de kassa van zijn huidige amateurclub DHC. De Delftse vereniging heeft aangifte gedaan bij de politie en wil de speler voor het leven royeren. Volgens Van den Bergh had hij iemand gevraagd een stuk speelgoed voor hem kopen, maar had geen contant geld op zak waardoor hij een greep uit de kassa deed in de voetbalkantine. "Ik weet ook dat er camera’s hangen. Ik...Lees meer...
 • UPDATE: 'Moreno Rutten in beeld bij Go Ahead Eagles'
  Go Ahead Eagles wil zich op korte termijn versterken met verdediger Moreno Rutten van VVV-Venlo. De mandekker beschikt over een aflopend contract en mag zich dus verheugen op de interesse van de Deventenaren. De ploeg uit Deventer lijkt hiermee het vertrek van Sander Fisher op te vangen. Rutten speelt sinds 2015 in Venlo bij VVV, maar de club heeft laten weten zijn contract niet te gaan verlengen. De verdediger kwam in het verleden uit voor respectievelijk Willem II, Feyenoord en FC Den Bosch. Een eventuele overgang zou de derde aanwinst zijn voor Go Ahead...Lees meer...
 • Go Ahead heeft beet en haalt Tim Hölscher
  Go Ahead Eagles heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt. De Deventenaren toonde eerder deze week al interesse in Tim Hölscher van FC Twente, maar heeft nu ook daadwerkelijk beet. De 22-jarige aanvallende middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen in de Adelaarshorst. De Duitser beschikte over een aflopend contract bij de Tukkers. [caption id="attachment_315060" align="alignright" width="165"] Foto: Erik Pasman[/caption] Hölscher begon zijn profcarrière bij het Duitse Gronau waarnaar hij in 2009 via FC Schalke 04 bij FC Twente neerstreek. In 2012 maakte de toen pas 17-jarige Duitser zijn debuut in het eerste elftal...Lees meer...

Advertentie

10% korting op alle moederdagcadeaus. Geldig van 14 april t/m 14 mei. 500x500

Economie

 • Ruim 1 miljard euro besteed bij Europese webwinkels
  Nederlandse consumenten kochten in 2016 voor ruim 1 miljard euro aan producten bij buitenlandse webwinkels binnen de EU. Dit is een groei van 25 procent ten opzichte van 2015. Consumenten kochten vooral kleding en schoenen. Dit meldt het CBS op basis van lopend innovatief big data onderzoek in samenwerking met...Lees meer...
 • Nederlandse maakindustrie bundelt krachten in Dutch-Man
  Met trots presenteren 20 ondernemingen in de Nederlandse houtwaren-, borstel- en kwastenindustrie zich als Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association. Door het samengaan van de Vereniging HAS en de Vereniging van Nederlandse Borstelfabrikanten is het fundament gelegd om het imago en de zichtbaarheid van dit onderdeel van de Nederlandse maakindustrie te verbeteren. Van...Lees meer...

Nieuwegein – Gezocht – Verdachten straatroof gezocht

Een 15-jarige jongen uit IJsselstein wordt in Nieuwegein gevolgd en beroofd van zijn Rolex-horloge. Tijdens de beroving wordt hij bedreigd met een steekwapen.

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 17 mei 2017 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt op woensdagmiddag 18 januari. De IJsselsteiner neemt de tram van City Plaza Nieuwegein naar Nieuwegein-Zuid. Hij gaat voor in de tram zitten. Aan de andere kant van het gangpad gaat een jongen zitten die druk bezig is met zijn telefoon. Hij kijkt een paar keer richting het slachtoffer. Als de tram aankomt bij de halte Nieuwegein-Zuid stappen ze allebei uit. De jongen die druk bezig was met z'n telefoon loopt zonder uit te checken richting de parkeerplaats naast de tramhalte. Het slachtoffer ziet dat de jongeman op de parkeerplaats twee vrienden ontmoet. Hij besteedt er verder geen aandacht aan en loopt richting winkelcentrum Hoog-Zandveld.

STEEKWAPEN
Ter hoogte van de Albert Heijn ziet het slachtoffer de jongen uit de tram met zijn twee vrienden weer. Ze lopen achter hem aan. Het slachtoffer krijgt er geen goed gevoel bij en als hij nog een keer omkijkt komen twee van de drie jongens op hem afrennen. Op de kruising van de Korenbloemstraat en de Lijsterbestunnel bedreigt één van hen de IJsselsteiner met een steekwapen. Ze beroven hem van zijn horloge en vluchten richting de Albert Heijn.

De vriend van het slachtoffer komt tijdens de beroving aan, maar wordt op dreigende toon weggestuurd door de verdachten.

HORLOGE
Het horloge is een Rolex Submarine met een groene wijzerplaat met datumaanduiding. Het sieraad heeft een emotionele waarde voor het slachtoffer.

SIGNALEMENT
Verdachte 1

 • donkergetinte jongeman
 • lengte tussen de 1,65 en 1,75 meter
 • heeft een normaal postuur
 • heeft een lang gezicht met zwarte volle baard
 • heeft zwart kort haar
 • droeg een donkergroene gewatteerde jas van het merk The North Face
 • droeg donkere trainingsbroek met witte lengtestreep
 • droeg donkere schoenen met witte zoolrand
 • had een zwarte plastic tas bij zich

Verdachte 2

 • lichtgetinte jongeman
 • leeftijd rond de 18 jaar
 • heeft een mager tot normaal postuur
 • lengte circa 1,80 meter
 • heeft een smal gezicht met een opvallende grote neus
 • droeg zijn haar in zwarte pijpenkrullen tot in z'n nek
 • droeg een wit petje van het merk Moncler
 • droeg een donkerblauwe jas van het merk Woolrich
 • droeg zwarte handschoenen

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

 • Rio
  Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...